נשים

תפילה מול נשים

  • ג' אלול התשע"ו

שאלה

שלום אישה בבית הולכת חולצת בסיס בצבע לבן וזה שקוף קצת (רואים את ההלבשה התחתונה) האם מותר לבעל לברך/להתפלל? ולאישה? ואם האישה נידה מותר לבעל להסתכל בה? ולגבי אישה מניקה מותר לה לברך להתפלל להגיד תהילים בשעת הנקה תודה ישר כח

תשובה

שלום וברכה

אם הוא אל רואה את בשרה מותר אף אם ניתן לשים לב להלבשה התחתונה.

לאישה מניקה מותר לומר תהילים ולברך בשעת הנקה ותיזהר לא לגעת בדדיה, אם נגעה תקנח את ידה בבגד. אין להתפל עמידה בעת הנקה.