חינוך ילדים

דברים טובים

  • י"ז אלול התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, חמתי מתערבת לבעלי ולי בחינוך הילדים דבר שמקשה עליי מאוד. השקפת עולמה נוגדת את שלנו ומביאה לילדים לאכול שוקולדים ושתייה מתוקה ודברים מאוד לא בריאים. כל פעם אנחנו עושים איתה שיחה על כך אבל או שהיא אומרת טוב ומביאה לילדים מאחורי הגב.(מדובר בילדים ממש קטנים בני שנה ושנתיים)או שרבה איתנו ואומרת לנו שהיא לא שואלת אותנו כמובן שהדבר מביא אותי ממש לעצבים ולפגיעה ובעלי רב איתה וזה מדרדר לריב וחוזר חלילה. האם יש לרב עצה בשבילנו?

תשובה

שלום וברכה

האם זה קורה בכל יום?

אני מניח שלא מדובר בדבר יום ביומו אף אחד לא ניזוק מאכילת קצת ממתקים, לכן חלילה לריב איתה על כך, הסבתא תתן לילדים את הממתקים והם יאכלו בתיאבון ואין כל עניין לריב על כך.