נשים

האם מותר ללבוש בגד שחלקו אדום?

  • י"ט אלול התשע"ו

שאלה

שלום! קניתי שמלה לבר מצווה של אחי שהחלק העליון בצבע לבן והחלק התחתון (מהמותן ומטה) בצבע אדום (השמלה ארוכה). רציתי לדעת אם זה בסדר, או שאסור לי ללבוש את זה? ( באירוע עצמו יהיה מחיצה) אני מאוד אוהבת את השמלה ויהיה לי קשה להחליף אבל בכל זאת חשוב להדגיש שמה שהרב יחליט אני אעשה. תודה רבה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

אין ללכת בשמלה זו.

תבורכי מפי עליון ותזכי לשנה טבוה ומתוקה בזכות עמידתך על גדרי הצנעיות כבת ישראל הכשרה.