זוגיות

האם כדאי לי להתחתן עם בחור שהיה חולה בצהבת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני עומדת להתחתן בעוד כ- חודשים רציתי לדעת הבחור שאיתו אני מתחתנת סיפר לי שהוא היה חולה בזמנו בצהבת B שכרגע נמצא אצלו אבל רדום למרות ששמחתי על הכנות שלו כבר בפגישה הראשונה הוא סיפר לי(מה שבדרך כלל הבחורים לא עושים) לא יודעת יש לי עדין חשש להנשא לו למרות שעבר מאז 8 חודשים האם כבוד הרב יגיד לי שאני בדרך הנכונה הבחור הוא בחור מקסים אני מציינת גם במידה והצהבת כן הופכת להיות פעילה זה כרוך בטיפולים אבל זה משהוא שנשאר לכל החיים...

תשובה

שלום וברכה

התייעצי עם רופא המשפחה שלך, כמדומני שעליך לקבל חיסון על כך. רוב רובם של הנשאים, אשר שומרים על עצמם לא ידגיעו לידי בעיה בעתיד.

בברכה - בנימין שמואלי