חברה והשקפה

בעל שילמד

  • ז' תשרי התשע"ז

שאלה

שבוע טוב כבוד הרב... הייתי בשבת עם הארגון בניר עציון והרב פינגר ציין שם שעיקר זכויות הבעל בלימוד תורה ועיקר זכויות האישה בכך שמאפשרות לבעל ללכת ללמוד תורה... והשאלה שלי היא כזו: מה קורה עם האישה חזרה בתשובה והבעל עדיין לא (וגם לא הילדים) ולכן גם לא הולך לשיעורי תורה........... אז איפה הזכויות של האישה??????

תשובה

שלום וברכה

הרצון של האשה שבעלה יילך ללמוד ושהיא מוכנה לעשות הכל שבעלה ילמד תורה תביא לה שכר רב.