זוגיות

בעל ואישה

  • י"ח תשרי התשע"ז

שאלה

שלום רב. היינו בטיול סליחות בצפת ואחד הרבנים אמר שבימים שישי ושבת הגבר והאישה צריכים להתקרב זה לזה ושזאת מצווה ושזוהי אחת הסיבות לקיום השבת. מצד שני שמעתי שהשטן נכנס הביתה היום שישי וגורם למריבות ושהבעל והאישה צריכים להתרחק אחד מהשנייה ולהמנע מלדבר. אפשר בבקשה הסבר למה נכון ומה לא? כבר הלכתי לאיבוד בבית הזה

תשובה

שלום וברכה

צריך להתקרב ולדבר ואין לתת למחלוקת לפרוץ, מתחילת היום יש להרבות בויתורים ובקרבה וגילוי חיבה ואהבה.