מה לענות למי שמברר אצלי על הגרוש

  • כ"ו תשרי התשע"ז

שאלה

שלום אני התגרשתי לפני כמה שנים. היום התקשרה אלי בחורה שמבררת על הגרוש שלי על חלק מהשאלות קשה לי לענות כי אני לא רוצה להטעות אותה אבל אני גם לא מעוניינת ללכלך את השם שלו. מה אני עונה על שאלות כמו האם הוא אמיתי? (בזמן שהוא שיקר לכל מי הדיבר איתו)

תשובה

שלום וברכה

לפני שאת עונה לה את צריככה לומר לה שתקח את דבריים בעירבון מוגבל כי בכל זאת את גרושתו והתגרשת ממנו כי לא הסתדרת ועל כן תקח את הדברים ותשפוט לבד האם לקבל ועד כמה לקבל את הדברים.

כמו כן חשוב מאוד לספר רק את האמת לפי הבנתך ולא להפריז בגוזמאות כלל וכלל וכן לומר את הדברים רק לשם שמים ולא לשם רגש נקמה וכדו'.