תפילה וברכות

טעות בספר תפילה

  • א' חשון התשע"ז

שאלה

אם בספר התפילה במזמור קיט באות ת' בפס' הראשון חסר שם השם. מה לעשות? הייתי מתפללת במזמור זה ולא שמתי לב שחסר, רק לאחרונה. לגנוז את הספר? תודה

תשובה

שלום וברכה

מאחר ושמת לב לכך את יכולה לתקן טעות זו ולהמשיך לקרוא בספר זה.

אולם יש להתבונן בשימת לב מיודחת אם ישנם טעויות נוספות בהדפסה זו. אם תמצאי טעות נוספת, ראוי לגנוז את הספר.