חברה והשקפה

חזרה בתשובה מיראה<<<

  • י"ב חשון התשע"ז

שאלה

אם אדם חוזר בתשובה, מיראה- האם מראים לו את חטאיו בעוה"ב?? האם עדיין יצטרך לעבור באחד משבעה מדורי גיהנום או "רק" בגיהנום ?

תשובה

שלום וברכה

אדם השב בתשובה מראים לו את מעשיו כמי שעשה דברים שלא ברצון אלא בשגגה.

אדם השב בתשובה מיראה יקפיד מאוד על שמירת שבת כהלכתה שיועיל למרק את העוון לגמרי ואז לא יראו כלל את העוון לעולם הבא.

כאשר אדם שב בתשובה מאהבה נהפכים כל העוונות לזכויות ואז יראו את כל העוונות כאילו הם מצוות של ממש וכל מעשיו יאירו באור יקרות ממש.

בהצלחה,