שבת

מה חשיבות שמירת השבת?

  • ט"ז חשון התשע"ז

שאלה

הייתי רוצה לדעת את חשיבות שמירת השבת ומה קורה במידה ויש לי קשיים גדולים מאחר ואני גדלתי בבית חילוני וחי אם אמא חילונית שלא מוכנה לשמוע על זה בכלל הייתי רוצה חידוד חזק על עניין שמירת השבת וכנגד עניין חילול השבת

תשובה

שלום וברכה

אציע לקרוא את הלינק הבא https://www.hidabroot.org/question/26718

כמו כן אציע שתשלח לנו מס' טלפון ונשוב איליך לעזרה יותר מפורטת לפי מצבך איך להצליח לשמור שבת ואיך להגיע להסכמת אימך בעז"ה לעניין זה.

עלה והצלח, נשמח לעמוד לשירותך ככל הצורך,