חיסכון לכל ילד

  • ד' כסלו התשע"ז

שאלה

החל מחודש ינואר הקרוב ביטוח לאומי מתחיל בתוכנית חיסכון לכל ילד. על ההורים לבחור היכן להשקיע את הכסף בקופת גמל או בבנק. אנו מעונינים להשקיע בקופת גמל מכיוון התשואה גבוהה יותר. יש מסלול הלכה שבו ניתן להשקיע שמאושר מטעם הבד"ץ. האם. מותר להשקיע בקופה כזו? והאם זו החמרה ומותר בכל קופת גמל שהיא?

תשובה

שלום וברכה

מעיקר הדין יש להשקיע אך ורק בקופת גמל שיש לה מסלול כשר ולהשקיע במסלול הכשר בלבד.