אמונה

חשה ורואה דברים מוזרים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום רב. ברצוני שתעזור לי בשאלה.תקופה אחרונה ראיתי דברים מוזרים בבית כגון. בשעות הלילה המאוחרות שמעתי כמה קולות שמדברים בשפה זרה. ראיתי דמות בלבוש שחור מחייך עומד ליד הקיר הבנתי שהוא לא מהעולם שלנו. בלילה באה אלי אישה עם שער לבן פרוע ונגע בי לא יוכלתי לזוז עד שצעקתי שמע ישראל ואז נעלמה והשתחררתי ועוד דברים כאלה הלכתי למיסטיקנית והיא אמרה לי כך יש לך כישוף ועין הרע והבית לא טוב בשבילך...האם זה נכון בבקשה תבדוק לי ותומר לי מה לעשות תודה לך כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

שאילה והתייעצות עם מיסטיקנים ומיסטיקניות רק מגבירים את הפחדים, ההזיות, הדמיונות, והחלומות, ויביאו להפסד ממון אצלך להבל ולריק, ואולי רווח כספי לאותם מיסטיקנים נוכלים. אם אין כישוף, היא כבר תמציא את זה בכדי שיהיה לה במה להפחיד.

קביעת מזוזות על דלתות הבית, נטילת ידיים בבוקר עם הקימה משינת הלילה, נטילת ידיים אחרי התפנות במשך היום, שמירת שבת וטהרת המשפחה סובבים את האדם במגן רוחני, שכל רוח לא תוכל להזיק ולהפחיד.

בהצלחה - מנשה ישראל