כבוד הרב!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב רציתי לשאול שאלה לפני זמן קצר שמעתי על מישהו שאתאבד ורציתי לדעת האם אני יכוה ללעזור לו כמו לכל מי שנפטר לקרוא עליו תהילים ומצוות לעילוי נשמתו ולהתחזק ורציתי לשאול עוד שאלה כשאני קוראת תהילים לעילוי נשמת משהו האם הוא יודע שאני קוראת לו תהילים האם הוא יודע מה אני עושה בשבילו???

תשובה

שלום וברכה

דבר גדול וראוי לעשות ככל האפשר לעילוי נשמתו, מאחר ונשמת המתאבד סובלת קשות.

בוודאי הוא יודע שאת קוראת תהילים לעילוי נשמתו,כי מיד מקילים לו בעונש.

בברכה - בנימין שמואלי