שאל את הרב - כללי

אשמח לתגובה ...

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בקטע זה מופיע אדם היושב במצרים ועיניו כלפיי ירושלים יש הטוענים כי זה משה רבינו עליו השלום .. אשמח לתגובה תודה רבה כבוד הרב..

תשובה

שלום וברכה

בדקתי בתוכנת Google Earth שברשותי, ואכן הדמות הזאת נראית ברור בהחלט מפני הקרקע. הדמות איננה על פני מצרים אלא חטובה מתוך הרי מדבר סיני כולל הר סיני, ומשקיף אל עבר ירושלים וארץ ישראל.

אין אתנו יודע עד מה, מי הדמות הזאת, ומה היא מסמלת, אבל בהחלט יש כאן דבר מדהים.

יישר כח - מנשה ישראל