נשים

צניעות ויופי טבעי

  • ט' שבט התשע"ז

שאלה

שלום ברוך ה' הקבה חנן אותי ביופי ואני הולכת על פי ההלכה ואפילו בדברים מסוימים שבצניעות אני מחמירה אבל מה לעשות אני מרגישה שלכל מקום שאני הולכת מיסתכלים עליי(גם הסביבה הקרובה שלי כל הזמן מחמיאה לי)ואני חס ושלום לא רוצה להכשיל אף אחד ואני בגיל שידוכים ומישתדלת להראות צנועה אבל גם מטופחת מה לעשות האם להוריד "מהיופי" זאת אומרת ביכלל לא להיתאפר? אפילו לא עדין ? להתלבש פחות יפה? שוב אני מפחדת ולא רוצה שאף אחד לא יכשל אבל גם אומרים אין אישה אלא ליופי אני מאד מיתחברת...אז מה לעשות? תודה רבה על התשובות החכמות אין שימחה כהתרת הספיקות

תשובה

שלום וברכה

אין לך לחשוש כלל.

רק תתפללי לבורא עולם בכל יום לפני צאתך מהבית שה' יעזור שלא תכשילי אחרים ומכאן ואילך אינך אחראית כלל וכלל.