חלום על שיניים נופלות

  • כ' שבט התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב, חלמתי בלילה שהיה שאני אוכלת משהו ואז כמה מהשיניים שלי נופלות אבל באותו יום שחלמתי הייתי אצל רופאת השיניים האם אני צריכה לייחס לזה חשיבות?

תשובה

שלום רב,

את לא צריכה לחשוש מהחלום הזה, היות שביקרת באותו יום אצל רופאת שיניים, וזה כנראה מה שגרם לחלום הזה (יעויין משנה ברורה סימן רפח ס"ק יח שאם היה לו כאב שיניים, או שהרהר באיזה דבר שקשור בשיניים ביום שחלף, שבאופן כזה אין לייחס חשיבות לחלום על שיניים נופלות).

יעויין עוד https://www.hidabroot.org/question/180568

בשורות טובות,

הלל מאירס