שאלות ללא מענה

  • כ"ג שבט התשע"ז

שאלה

ב״ה כבוד הרבנים שלום, רציתי לברר מדוע לאחרונה השאלות שאני שולחת לכם כאן לא זוכות למענה. אני מקווה שלא הגזמתי עם כמות השאלות, אבל אולי זאת ההזדמנות להודות לכם על כל התשובות שכן שלחתם לי עד כה, בלעדיהן בטוחני שהיה לי קשה מאוד להתחזק. ועוד ברצוני לציין שמזה שנה שאני חוזרת בתשובה בעקבות סדרת חלומות בלתי סבירים, וחד-משמעית האתר שלכם באפליקציה ובטלוויזיה הקל עלי את הלימוד. אז בבקשה, גם אם הטרחתי, מצפה להמשך תשובותיכם. ישר כח ותודה רבה, חני

תשובה

שלום וברכה

אנו שמחים לעזור, אין כל ריבוי בשאלות, ומשתדלים לענות על כל שאלה במהירות האפשרית. לא נמצאה כל שאלה שלא נענתה מלבד שאלתך בעניין האזכרה שנענתה כעת.