טיפול שיניים לילדים

  • ד' אדר התשע"ז

שאלה

שלום לכבוד הרב אחותי היתה צריכה לקחת את הבת שלה לטיפול שיניים בהרדמה בבית חולים בגלל שהיא מפחדת מטיפולים רגילים אצל רופא רגיל . הילדה מאד כעסה שהתעוררה על האם. והיה נראה שהיא איבדה את האמונה באמא . איך מתמודדים אם דבר כזה ? תודה

תשובה

שלום וברכה

האמא לא הסבירה לילדה לפני כן?

בכל מקרה על האמא להראות שהיא לא מתנצלת והיא משוכנעת בצדקת דרכה ולהסביר שהיא עשתה זאת לטובתה כי אסור להשאיר חורים בשיניים וחובה לטפל ולכן צריך להרדים אותה לגמרי כדי שתוכל לעבור טיפול שיניים.

בהצלחה,