תפילה וברכות

אמירת תהילים בלילה

  • ט' אדר התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב, ברוך ה' מזה מספר חודשים אני אומרת ספר תהילים אחד מידי יום ואת פרקי היום הספציפי לימי השבוע. את הפרקים אני אומרת בשעות הלילה המאוחרות כי הבנתי שניתן להגיד תהילים רק לאחר חצות.מכוון ויש לי ילדים קטנים ואני לא פנויה לכך במהלך היום כדי לא להפסיק עם המנהג הנל האם ניתן להגיד תהילים בשעות החשכה אבל מוקדם יותר מחצות או שעדיף לקרוא לאחר חצות רחל

תשובה

שלום וברכה

אכן עדיף לקרוא לאחר חצות. אולם אם את עייפה מידי במשך היום יצא שכרך בהפסדך ועדיף לא להמתין עד שעה מאוחרת כזו.