שאל את הרב - כללי

זוגיות ופרנסה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב שמי סיגל (שם בדוי)בת 26 ברצוני לשאול אותך שאלה לגבי זוגיות ופרנסה. לגבי זוגיות אני מרגישה שיש משהו שחוסם אותי להכיר בחור טוב לנישואים הייתי אצל רב והוא אמר לי שזה בגלל שיצאתי עם בחור שחסם לי את המזל הוא לא היה בשבילי גם אחרי שניתקתי איתו קשר לא הצלחתי מאז להכיר בחורים אחרים. אשמח אם תוכל לייעץ לי ולעזור לי במציאת בחור רציני לחיים חדשים. לגבי הפרנסה כיום אני לא עובדת כבר 4 חודשים אני הולכת לראיונות עבודה ולא הולך לי בכלל אשמח אם תוכל לייעץ לי גם לגבי הפרנסה תודה רבה סיגל בר.

תשובה

שלום וברכה

הקפדה יתירה על עניני צניעות בצורה מושלמת וכן שמירת השבת בצורה מושלמת תביא לך את הברכה בעז"ה.

לקראת שבת לכו ונלכה כי היא מקור הברכה!!!

בברכה - בנימין שמואלי