נשים

אורך חצאית

  • י"ח אדר התשע"ז

שאלה

שלום רב.. רציתי לשאול מהו אורך חצאית שאישה אמורה ללבוש לפי ההלכה שלא תחצה את גבולות הצניעות.. הכוונה לכמה טפחים ואם אפשר היתי רוצה לדעת מזה בדיוק טפחים איך מודדים אותם בפועל ?

תשובה

שלום וברכה

הטפחים אינם קובעים כל כך. העיקר הוא שהברך תהיה מכוסה בכל מצב ולכן יש להשתדל שהחצאית תגיע עד לחצי האורך שבין הברך לקרסול ואז בדרך כלל תמיד הברך תהיה מכוסה.

בהצלחה,