אמונה

האם אדם מאמין צריך ללכת לרופאים?

  • כ"ח אדר התשע"ז

שאלה

אני התחזקתי ומאמינה באמונה שלמה שכל מה שקורה זה מהקדוש ברוך הוא !! האם צריך ללכת לרופא או להאמין שהשם ירפא ? אני מאמינה שהשם מרפא והוא עושה הכל אבל אומרים לי שצריך גם ללכת לרופא ולהגיד לפני שהשם מרפא ולא הרופא

תשובה

שלום וברכה

צריך ללכת לרופא אף שה' בוודאי מרפא ויש להתפלל לפני זה שזה יהיה לך לשליח טוב מאת ה' לרפאותך ברפואה שלימה.