זוגיות

האם וכיצד מבקשים מחילה מבחורה שיצאתי איתה בעבר?

  • כ"ח אדר התשע"ז

שאלה

שלום רב. לפני המון שנים, בתור רווק, יצאתי עם בחורה ובסוף לא רציתי להמשיך לכיוון חתונה. אני יודע שהבחורה נפגעה מאוד. ב"ה תוך זמן קצר היא התחתנה (במדינה אחרת) והקימה משפחה. אבל אני חושב שיש לה עליי משהו בלב ואני מפחד שחלילה הדבר לא ייפגע בשידוך של הבנות שלי. כיצד אוכל לבקש ממנה מחילה? היא נשואה ובעלת משפחה וגם אני. זה אולי לא צנוע. מה מציע כבוד הרב?

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל אם מישהוא לא רוצה להתקדם עם מישהי אין קפידא אלא אם נהג לא ביושר איתה.

אם אתה נהגת איתה בזמנו שלא ביושר יש לשלוח שליח שידבר איתה על זה.