שאל את הרב - כללי

כוחות טומאה

  • ז' ניסן התשע"ז

שאלה

שלום לכבוד הרב ברצוני לברר האם התוכנית של נמרוד הראל הנקראת לשם " בלתי נראה " מעורב בתוכה תכנים של כוחות טומאה ? או רק משחקי זריזות ידיים וכדו' ? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה,

שום כוחות. זו אך ורק אחיזת עיניים וזריזות ידיים, ראה במאמרי "האם אמני חושים באמת מסוגלים לקרוא מחשבות"?

https://www.hidabroot.org/article/218611

ללא קשר לנאמר, אין ראוי לצפות בטלוויזיה, שכן היא מלמדת להשקפות פסולות, יש בה מראות בלתי צנועים, והיא מרחיקה מיראת שמים. מי שרוצה להתחזק ינסה לצפות בטלוויזיה כמה שפחות.

בברכה,

דניאל בלס