חברה והשקפה

חברה שלי

  • י"א ניסן התשע"ז

שאלה

כבוד הרב שלום! אני רוצה להתייעץ איתך בנושא החברה שלי. אנו חבורה של ארבע בנות, במשך שנה היינו חברות הכי טובות.. בזמן האחרון חברה אחת מתנהגת לא יפה, מלכלכת עלינו, אנו לא מתחברות להתנהגות שלה ואנחנו כתוצאה מכך התרחקנו ממנה.. הילדה נמצאת בעצבות גדולה, היא לבד ואני לא רוצה שייגרם לה צער חלילה, אך אני לא רוצה להמשיך להיות בחברתה עם ההתנהגות שלה. מה לעשות בנושא?

תשובה

שלום וברכה

יש לנהל איתה שיחה אחד על אחד ולהסביר לה שאתם מאוד רוצות להיות חברות שלה אבל אתן לא יכולות להסכים להתנהגות שלה ולא יכולות להיות בקרבתה כאשר היא מתנהגת כפי שהיא מתנהגת.

נקווה שהשיחה תהיה מועילה בעז"ה.

בהצלחה,

בנימין שמואלי

נ.ב. נכתב בחו"ל ביום חול