חברה והשקפה

האים מותר ללכת למתקשרתת בכדי לקבלל הכוונה ?

  • כ' ניסן התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב ..האיתי רוצה לדעת מה עמדתכם לגביי עיניין התיקשורים שתופס תאוצה בזמן האחרון?האים מותר ללכת למתקשרת הריי ישנם כאלה שבאמת יודעות דברים ומציגות את זה כעזרה .לאדם שהוא בצומת דרכים או מבולבל ..אגב שאלתי איך היא מתקשרת ולטענתה היא מקבלת הכוון תשובות משמיים ובעזרת מפה נמרולוגית ...עליי לציין שאותה מתקשרת אשה דתייה וכל כוונתה היא לעזור ולכוון ..אני בדילמה מכיון שמאמינה שיש בורא לעולם שמנהיג ומכוון את הכל ומצד שני יש אנשים שהייעוד שלהם היא לעזור ולכוון או להאיר את הדרך לאחר..בכול אופן אשמח עים תעשה לי סדר ....תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אין ללכת איליהם ואין להאמין להם גם אם יש להם לפעמים מעט דברי אמת.

יש אכן בני אדם שתפקידם לעזור לאחרים אבל לא בסיפורים מיסטיים אלא בעזרה והכוונה שכלית ורגשית ולא בתיקשורים בדויים במקרה הטוב.

בברכה,

בנימין שמאולי