בעיה קשה

  • ב' אייר התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב יש לי נושא שמתריד אותי מאוד .. אני ואחותי עבדנו אצל אדם פרטי והוא פיטר את אחותי לפני כ חודשים והיא הולכת לתבוע אותו בבית דין לעבודה ויש לה עילה לטביעה אני מפחד שבגלל הנושא הזה איכשהו אני יפגע מזה שהמעסיק יחשוב שידעתי ולא ספרתי לו מה עלי לעשות בבקשה אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה

א. אין ללכת לבית דין לעבודה אלאל אם הולכים לפני זה לבית דין רבני.

ב. אין לך לחשוש. זכותה המלאה לתבוע אותו והוא עצמו מודע לכך שהיא יכולה לתבוע אותו על נזקים שנגרמו לה לפי דעתה.