שאל את הרב - כללי

תפילות לזיווג

  • ה' אייר התשע"ז

שאלה

כבוד הרב לפני שנה וחצי פניתי אליך לקבל סגולות ותפילות לזיווג. ישתבח הבורא אכן מצאתי זיווג הגון והתחתנתי. עליי לציין שגם עשיתי הוראת קבע לארגון הידברות. ואכן תוך פחות מ 40 יום הכרתי את בן זוגי והתחתנו מיד. אני מעוניינת להמליץ לחברה שתעשה כמוני אך איני זוכרת את פרקי התהלים שנתת לי. אודה לך מאוד אם תשלח לי אותם שוב. השם יברך אתכם על הפעילות המגוונת של הארגון. תודה

תשובה

שלום רב,

שמחים לשמוע את הבשורות הטובות, יהי רצון שיהיה בנין עדי עד!

ולגופו של עניין:

1. הובא בשם הרמ"ע מפאנו זצ"ל בספר עשרה מאמרות, לומר קודם אלוקי נצור מזמור "שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבא עזרי" וגו' (תהלים פרק קכא), ויאמרו בכוונה ויראה גדולה לכבודו של הקב"ה, ולא לצפות לשום טובה רק לעשות נחת רוח ליוצרנו (סגולות רבותינו עמודים 77-78).

2. לקרוא כל יום פרק ל"ב בתהלים (שם עמוד 188 הרב יעקב אדלשטיין שליט"א).

ויעויין עוד https://www.hidabroot.org/question/174258

בברכה רבה,

הלל מאירס