תורה ומדע

איך אנשים חיו מאות שנים בתנ"ך?

  • י"ג אייר התשע"ז

שאלה

שלום הרב, איך יכול להיות שאנשים חיו מאות שנים כמו שמסופר בתנ"ך? הרי אין כיום שום יצור שיכול לחיות 800 שנה ואין שום עדות בDNA של האדם שהיה בו משהו שמאפשר את זה, החמצן פועל על התאים כמו שהוא פועל היום. תודה

תשובה

שלום וברכה,

לא רק שהדבר אפשרי, אלא שמדענים בני ימינו מנסים לגלות את המכניזם הביולוגי שייאפשר לשחזרו. זאת מאחר שהדנ"א הוא שקובע את מהירות הזקנה של התאים, כך שתאורטית ניתן לשנותו. ראה עוד במאמרי:

https://www.hidabroot.org/article/112577

בברכה,

 דניאל בלס