נשים

צניעות וגרביונים?

  • ט"ו אייר התשע"ז

שאלה

שלום רב, לגבי צניעות - אני הולכת בלי נדר עם חצאית עד מתחת לברך. האם במצב זה אני מחויבת ללבוש גרביונים, שיכסו את כל הרגל הנראית לעין, או אין צורך בכך, ומספיקה החצאית שמכסה את הרגל עד מתחת לברך? בברכה ובתודה, הדס

תשובה

שלום וברכה

מחוייבת ללבוש גרביונים שתכסה את כל הרגל שיכולה אולי להתגלות בישיבה וכדו'.

לא מפסיק גרביים שמכסים רק את הברך כי פעמים רבות יכול להתגלות בקל הרגל.