אבי אמר שנגור אצלו עם שני ילדים, האם זהו נדר?

  • ט"ו אייר התשע"ז

שאלה

שלום הרב אני נשוי כמעט שלוש שנים. בפגישה בין ההורים שלי להורים של אשתי לפני החתונה, עלה נושא רכישת הדירה ואיפה נגור. אבי אמר באופן חד משמעי שנגור אצלו גם עם שני ילדים. היום אנחנו עושים מאמצים רבים על מנת לצאת לשכירות ולא מצליחים. האם מה שאמר אבי נחשב נדר? אם כן כיצד אפשר להתיר את הנדר? נ.ב אבי הוא חילוני ואני ובתשובה. אודה לרב על תשובה, בברכה

תשובה

שלום וברכה

אביך מצידו עליו לקיים את דבריו ולתת לכם אפשרות לגור אצלו אולם אין זה מחייב אתכם כלל וכלל. אם אתם רוצים לצאת אתם רשאים ואין כל צורך בהתרת נדרים.

בברכה למציאת דירה טובה ומתאימה מהרה,