חברה והשקפה

חדשות מצערות

  • ה' סיון התשע"ז

שאלה

שלום לכל השותפים בארגון הנפלא הידברות שיחיו ! כמה אני כל פעם נהנה מכל הדברים שאתם מעלים לאתר, בין אם זה שיעורים, סיפורים, מוזיקה, ואפילו מקבצי הומור ! התוכן מעניין ומגוון, תמיד מתחדש ברוך ה' וכל הכבוד לכם! אמנם יש דבר אחד שאני מתקשה בו... בתור אתר יהדות שכל כך רוצנ לזכות את הרבים, אני לא מבין מה העניין להעלות כל פעם כתבות עם כל מימי חדשות שרק מצערותאת לבי הקןראים. אי אפשר שלא להיתקע על כתבה שבן 5 נפטר להוריו בעיני כולם או שגילו סוג של תסמונת חדשה עם סמתומים מוזהרים למיניהם... מאוד קשה לי להבין ( ואני משתדל! ) מה העניין בזה ? הרי אנחנו נהנים להשתמש באתר הזה ובוחרים להשתמש בו בגלל שאנחנו לא רוצים את כל הדברים הרעים המסתובבים ברשת, וזה בין אם מדובר בדברים פסולים, ובין אם מדובר בדברים שלא מועילים כלום אלא אדרבה מפחידים ומצערים את הקוראים! לא חסר צרות בעם ישראל, אין אף אחד שלא שומע מדי יום על ננוא שחלה ח"ו, על ההוא שאיבד קרובו בגיל צעיר, וכולנו מתפללים ולא מפסיקים להתפלל על ישועת הפרט והכלל. אם כן למה בבקשה, צריך עוד פעם במקום שכזה קדוש, לקבל את כל האינפורמציה המזיקה הזאת...!! אנחנו בדור שאחת הבעייות שלו היא להתמודד עם פחדים ודכאונות, וזה כבר מספיק קשה ככה לכולם, למה להקשות עלינו את העבודה ??? בציפייה לתשובה מספקת.... קורא וגולש נאמן ומעריך.

תשובה

שלום וברכה

האתר עשוי לכל עם ישראל. רבים מבני עמינו רוצים להיות מעודכנים בחדשות וללא שניתן להם חדשות עדכניות הם ילכו לרעות בשדות זרים ויראו עוד דברים שנפש האדם סולדת מהם, לכן לטובת הכלל אנחנו מכניסים לאתר גם דברים כאלו.