שינוי שם מדניאלה לתהילה

  • י"ב סיון התשע"ז

שאלה

שלום! כשנולדתי נתנו לי את השם דניאלה אח"כ שינו לי את השם לתהילה זאת אומרת תהילה הפך להיות השם העיקרי והשם השני דניאלה . עכשיו השם דניאלה מציק לי מאוד אז מחקתי אותו מהתעודת זהות ואמרתי לאמא כשהיא מתפללת עלי שתגיד רק תהילה בת פלונית (כי שוב אני רוצה שיקראו לי רק תהילה ) רציתי לדעת אם זה בסדר שאמא או כל אדם שמתפלל עלי יגיד בתפילה תהילה בת פלונית ולא תהילה דניאלה בת פלונית ( כי מבחינתי אני תהילה וזהו מזמן מחקתי את דניאלה מהת'ז )

תשובה

שלום וברכה

אם תעשי שינוי השם בבית הכנסת תוכלי לבקש מכולם שיקראו לך רק בשם החדש.