נשים

אישה הורמנים -ומחזור

  • י"ח סיון התשע"ז

שאלה

שלום רב, אני בת 56 מקבלת גלולות הורמונים בשם נובפם - novofem , לעזרה בתופעות גיל המעבר , גלולות אלו יוצרות מחזור מדומה , כרגע הרופא לא רוצה להחליף לי ליותר חזקות שאז אין דמוי מחזור בכלל . 1.האם אני נקראת נידה ואסורה בימים שאני רואה סימן ? שאולי נמשך יממה בקושי רב, מעט דימום שלא ממש אדום ,ויומיים שלושה סימן חום . 2.האם בכלל מותר לקחת הורמונים שמקלים בעצם על חיי האישה. תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

מותר לקחת כדורים אלו.

הדימום נחשב כנידה לכל דבר ויש לספור שבעה נקיים ולטבול כרגיל.