חברה והשקפה

טלוויזיה "כשרה"

  • כ"ה סיון התשע"ז

שאלה

שלום לרבנים שליט"א האם ייתכן שארגון הדברות יוצא בהשקת טלוויזיה? הרי אפילו שהתכנים יהיו כשרים באשר יהיו הדבר מביא לבטלה הלא כך? האם זה לא נחשב לפרוץ גדר? כאשר ילד לומד ממסך טלוויזיה ע"י תמונות צלילים וכד הוא מרגיל את עצמו ללמידה קלה ובעקבות כך כשהוא יצטרך ללמוד גמרא או כל לימוד קשה אחר מהספר הדבר יהיה לו לטורח גדול הלא כך?

תשובה

שלום וברכה

מיועד לציבור הכללי בלבד אלו שכבר יש להם מכשיר צפיה בבית ואנו ממליצים להחליף את המכשיר הרגיל במכשיר כשר.

מי שאין לו מכשיר צפיה לא יקנה את הממיר שלנו.