האם מסגרת ישיבה קטנה מתאימה לבן שלי

  • כ"ז סיון התשע"ז

שאלה

בני מסיים כתה ח בביס של החינוך העצמאי. לומד גם מקצועות חול. ב"ה הוא מאוד חכם ויש לו ידע כללי מאוד רחב ועשיר. מאוד סקרן ואוהב דברים חדשים. האם מסגרת כזו בה לומדים רק מקצועות קודש לא תשעמם אותו?

תשובה

שלום וברכה

אין לחשוש מכך. להיפך לימוד הגמרא מעשיר מאוד את המחשבה ואת כוח ההעמקה, הגמרא מתפתחת לדברים מפתיעים ומחודשים וזה בדיוק מתאים לסקרנים שמוכנים להשקיע.

כה לחי! בודאי תרוו ממנו רוב נחת בעז"ה