חוג

  • י"ז תמוז התשע"ז

שאלה

שלום וברכה, רציתי לשאול- שלחתי את ביתי לחוג מסויים אחרי שסיכמתי עם המדריכה על סכום מסויים. אחרי שיעור אחד הבת שלי חזרה עם פתק שצריך לשלם לה תוספת כסף שמייקר את החוג. לא כ"כ רציתי שהבת שלי תמשיך את החוג היות והחוג לא עלה כפי שחשבתי בתחילה. חרקתי שיניים והסכמתי לא בלב שלם שתמשיך שם. לשיעור השני- הבת שלי פספסה את החוג כיון שלא פתחו לה את הדלת של המדריכה ובכך פספסה גם את השיעור השני- כאן כבר החלטתי שאני מבטלת את החוג לגמרי ובערב שוחחתי עם המדריכה שמבחינתי אני מבטלת כיון שעלות החוג יקר יותר שלא בידיעתי וגם פספסה את השיעור. (מדובר בסה"כ ב5 מפגשים). עכשיו המדריכה הזו טוענת שנעשה לה נזק- כיון שהחוג התבסס על זוגות של בנות וכיון שהבת שלי לא מגיעה- יש לה בת ללא זוג ולכן היתה צריכה לשנות את התנועות (חוג דרמה, מחול) ומבקשת שאשלם לה את מלוא הסכום על החוג. השאלה היא אם אני צריכה לשלם לה עבור שיעור אחד כמו שבפועל הבת שלי היתה או עלות של קורס שלם- בגלל הנזק שכביכול היא טוענת שנעשה לה. תודה רבה ובשורות טובות!

תשובה

שלום וברכה

אם היא שינתה את המחיר ללא הצדקה, אינך חייבת להמשיך לשלוח את בתך לחוג.