חוק

  • ט"ז אב התשע"ז

שאלה

שלום. ידוע שיש חוק שאומר שאם אחד העובדים בטעות קודד מוצר סכום נמוך מהסכום הנכון וכל המוצרים במדף מקודדים ככה אז הסופר חייב למכור את המוצר במחיר שהלקוח ראה. במידה ומצאתי טעות כזאת האם עליי לבקש ולהתעקש לקבל את המוצר בסכום הזה או שראוי לאדם דתי המייצג את הדת לשתוק על זה ולמחול על הטעות כי בסה"כ מדובר כאן בטעות אנוש שכל אחד יכול לטעות בה... ? תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

יכול לעשות כהבנתך. לפעמים זה טעות ולפעמים זה הטעייה. לפעמים מדובר במחיר הפסד ולפעמים מדובר רק בהקטנת הריווח ותוכל לעשות שיקול דעת כהבנתך.