חברה והשקפה

על אבא שלי

  • כ"ג אב התשע"ז

שאלה

חלמתי 3 פעמים במשך כול הלילה על אבא שלי ז״ל שאני לבד בלילה בבית קברות ליד הקבר שלו ואני בורחת מבית קברות כי אני לא יודעת מה אני עושה שם ובחלום השני אני אם אמא שלי וגם אנחנו בורחות אני מסתובבת לאחור ורואה שהקבר שלו מוער ובחלום השלישי אני מתקרבת אליו ושמה עציץ ורוצה ליברוח

תשובה

שלום וברכה

כנראה שאביך צריך עזרה ממך. מעשי הילדים בעולם הזה משפיעים מאוד על ההורים בעולם הבא וככל שהילדים מקפדים על שמירת מצוות כשבת וצניעות וכדו' יש לאבא נחת רוח במרומים והוא מתפלל על ילדיו להצלחתם. כאשר הילדים לא נוהגים כך הדבר משפיע לרעה על ההורים בגן עדן וגורם להם ייסורים בעולם האמת. אם יש לך לב חזק אציע לראות את הסרט הבא https://www.sodot.tv/video.php?id=15