זוגיות

השכינה בחתונה

  • כ"ד אב התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב! אני מתחזק ואני עומד להתחתן עם בחורה שגם חוזרת בתשובה אנחנו בשלבים די ראשונים החלטנו לעשות חתונה בהפרדה מלאה כולל הישיבה והריקודים הרוב המוחלט של המשפחות שלנו הם חילוניים ורציתי שתיהיה מוזיקה כשרה באירוע אך ארוסתי רוצה שירים רגילים כמו אייל גולן וכו' הסכמתי לה אבל אני חושש שבורא עולם לא יהיה אורח בחתונתנו בגלל המוזיקה הזאת האם להתעקש בעניין המוזיקה או לוותר על זה בגלל שאנחנו עדיין לא ברמה של חרדים ממש? המטרה שלי שהבורא יתברך יהיה נוכח אצלי בחתונה !

תשובה

שלום וברכה

אשריכם שזכיתם לעשות חתונה נפרדת.

במצב שלכם אין להתעקש על מוזיקה כזו או אחרת עצם ההקרבה שלכם לעשות נחת רוח לבוראכם ולעשות חתונה נפרדת כבר תביא עליכם את השכינה באור גדול ונפלא.