בריאות רפואה

  • כ"ד אב התשע"ז

שאלה

מה שרציתי לשאול וזה חשוב לי מה אני יכולה לעשות בישביל סבתא שלי שחולה לתת לה קצת שמחה היא נימצאת כרגע בשיקום בגלל שהיא לא הולכת ברגליים והיא מפחדת שהכליות שלה בסוף לא יעבדו והיא תגיע לדיאליזה אני אישית מחזקת אותה ואומרת לה ה' יעזור אבל נורה קשה לה להיות במקום כזה עוד אחת שהייתה פעם עצמית וקרא לה פיתאום שהיא לא הולכת לבד אני רוצה עצה מה לעשות וגם לבקש ברכה לרפואה שלמה סבתא שלי בת 78 מזל אריה

תשובה

שלום וברכה

אם תשלחי את שמה המלא נתפלל עליה להצלחה.

כמו כן אציע שתקבלי על עצמך דבר מה מיוחד לחיזוק בהנהגה טובה וכדו' להצלחת הסבתא ולבריאות איתנה בעז"ה.

עצם הדבר שסבתא תדע שאת מתחזקת בעבורה יגרום לה שמחה גדולה בעז"ה.