על היהודים המשיחיסטים

  • י"ט אלול התשע"ז

שאלה

לרב דניאל בלס שלום רב! רציתי קודם כל לומר לפני הכל שאתה הרב מדבר בצורה הכי ברורה וענינית שפשגתי עד הלום בכל תחום ונושא שהינך מדבר יישר כח אודות היהודעם המשיחיסטים שהתפרסם שבוע שעבר באתר- הרב אמר שהרבנים הם לא בעלי זמן מיותר אשר יבזבזו את זמנם להוקיע את אותם רשעים ארורים אז א"כ למה הרב בזבז זמן על הסרטון המקרר הזה?(מקרר כי סוף סוף מדבר על העם היקר שלי בזלזול וכן ובעיקר על הרבנים) חבל על הזמן... עדיף להוקיע אותם פנים מול פנים לעיני קהל עם ועדה למען ישבו ויבושו!!!!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה, ותודה על תגובתך החמה והמעודדת. בעז"ה נעשה ונצליח לקרב את עם ישראל.

לרוב היהודים בארץ, גם החילונים, יש סלידה מהנצרות. ומסיבה זו המיסיונרים אינם משפיעים עליהם להאמין בישו (עד כה, היהודים היחידים שראיתי שהלכו אחרי כת זו - היו אנשים מעורערים בנפשם. לא נתקלתי ביהודי בריא בנפשו, אפילו חילוני, שנמשך אחרי היהודים המשיחיים).

ובמענה לשאלתך:

מאחר שלאחרונה יצאו מיסיונרים אלה בטיעונים שקריים נגד התורה שבעל פה, ונתקלנו במספר יהודים שהתבלבלו מדבריהם (לא שחשבו לרגע להאמין בנצרות בעקבות כן, אלא רק התבלבלו בשל טענות נגד חז"ל), על כן פרסמנו כתבה זו:

https://www.hidabroot.org/article/225318

אין צורך להוקיע אותם לעיני קהל, שכן ב"ה אין בישראל קהל גדול דיו שנמשך אחרי אמונותיהם האליליות של הנוצרים.

בברכה,

דניאל בלס