קריאת תהלים לאחר השקיעה

  • ב' חשון התשע"ח

שאלה

בס”ד שלום, ברצוני לקרוא תהלים בערב/בלילה, לאחר השקיעה. הבנתי שאם זה בסגנון תפילה, ולא כלימוד, הדבר מותר. שאלתי היא - פרקים של איזה יום צריך לקרוא? הרי ביהדות לאחר השקיעה זה נחשב כבר יום למחרת... (לדוגמא, ביום ראשון בערב, האם עליי לקרוא את הפרקים של יום ראשון או יום שני? תודה!

תשובה

שלום רב,

ראי לגבי קריאת תהלים בלילה https://www.hidabroot.org/question/216958

יום ראשון בערב זה כבר יום שני - ואם כן מתאים יותר לקרוא את הפרקים של יום שני.

בברכה,

הלל מאירס