המשיח לא יכול להגיע כל רגע....

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שמעתי באחת ההרצאות שצריכים לקרות כמה דברים לפני שיבוא משיח (אחרית הימים) וצריכות להתגשם כמה נבואות, אז איך צריך לחכות לו בכל יום שיבוא? אם אני יודעת שלא יכול להיות שיבוא עכשיו כי עוד לא קרו הדברים..?!

תשובה

שלום

 אנו מאמינים שבכל רגע יכול להתחיל התהליך של הגעת המשיח, אותם תנאים להגעתו יתחילו מייד ובזה התחילה הגעתו. אין הכוונה שמייד הוא יופיע , אלא תהליך הופעתו תחל.