קניית חולצות צנועות בתשעת הימים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

קודם כל ברצוני להודות לכם מקרב לב על החסד שאתם עושים עמי על כך שאתם עונים תמיד לכל שאלותי.רציתי לשאול בכלל האם זה בסדר מבחנתכם שאני שולחת לכם את כל השאלות? דבר נוסף אין לי מספיק חולצות צנועות ליום יום כי רק לא מזמן קיבלתי צניעות האם ב9 הימים אני יכולה לקנות לי חולצה שממילא לא משמחת אותי אלא היא בשבילי כמו לקנות לחם במכולת כלומר זה צורך בסיסי וזו חולצת טריקו פשוטה? שלאה נוספת אם יורשה לי האם מותר לי לקנות חולצה לחתונה של אחותי שתחול לאחר ט` באב כי אני מחפשת זה זמן מה משהו צנוע ולא מוצאת אם אמצא מותר לי לקנות בזמן של עד ט` באב או נאמר לשלם ולהשאיר בחנות או משהו בסגנון?

תשובה

חולצה צנועה במידה ואין לך מה ללבוש אפשר.

את יכולה לבקש שישמרו לך את זה בחנות אבל לא לשלם על כך כעת. אלא רק לאחר תשעה באב.

לא הביישן למד..