מציאת זהב בחלום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב.. השבוע (יום שבת)הוא יום האזכרה של אביו של אבי..אבי חלם על אביו בשבוע שעבר והנה החלום:אבי קיבל מאביו טבעת זהב נראית כאבן יקרה..אחרי זמן מה אבי ישב בשולחן עם אחיו והנה הוא רואה כי אותה טבעת שאביו נתן לו איננה על אצבעו אלא טבעת אחרת שנראית גם כטבעת זהב..הוא מחפש במקום ולא מוצא את הטבעת..אבי מחפש ברצפה לידו והנה הוא מוצא מלא טבעות זהב אחרות והוא אוסף אותן אלא ידו אבל אלה לא אותן טבעות כמו שאביו נתן לו אבקש מהרב לפתור לנו את החלום משום שאבי טרוד.. תודה מראש

תשובה

שלום יוסי

ראיית זהב בחלום לרוב מתפרש לרע, אבל מציאת זהב ולקיחה שלו מרמזת לטוב. לכן במקרה של אביך תאצר לו שזה חלום טוב ובתוספת התחזקות רוחנית יראה שפע והצלחה בזמנים הקרובים.