רוצה לכפר על שהלכתי בחוקות מצרים..

  • ב' שבט התשע"ח

שאלה

איך אני מכפרת על עוון שעשיתי עם חברה?
שהתנהגתי כמו המצריות שהיו מסוללות זו בזו..
לא מזמן גיליתי שזה ממש אסור, אף פעם לא חשבתי על זה, פשוט זרמתי עם הכל (אני ממש מתביישת בזה) התחרטתי וקיבלתי על עצמי לא לעשות זאת שוב הבעיה שזה עדיין ממש מציק לי, אני מרגישה שלא עשיתי מספיק כדי לכפר ולכן אני רוצה גם לעשות מעשה, משהו שיכפר, משהו שהוא יותר מסתם להתחרט. אשמח לתשובה, עצה או פתרון, תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

התשובה החזקה על כך מכפרת על החטא, אציע ללכת לכותל ולומר את כל ספר התהילים וה' הטוב בוודאי יסלח לך וישלח לך את זיווגך בזמנו משורש נשמתך ללא כל עיכובים.

בהצלחה,