הלכות גזל בעבודהה

  • י"ג שבט התשע"ח

שאלה

שלום רוב,

עבדתי כשנה ברשות ציבורית והייתי מדפיסה לי דברים למבחן. מידי חודש בחודשו היו לוקחים לנו מהמשכורת דמי ארגון משהו כזה.. לא היה ברור כל כך על מה.. זה דבר שהיה מקובל וכולם היו מצלמים. השאלה שלי האם אני צריכה להחזיר להם? לקנות אולי חבילת נייר או משהו.. והאם זה נחשב לגזל?

תשובה

שלום וברכה

להדפיס מעט לצורך עצמי, ברוב המקומות אין מקפידים על כך ואין בזה חשש גזל.

אם הדפסת בכמויות ראוי לקנות שתי חבילות נייר ולהניח במשרד