חברה והשקפה

שאלה חשובה גלגול קודם

  • כ"ב שבט התשע"ח

שאלה

שלום.... תודה שאתם עונים לשאלות שלי זה באמת עוזר לי מאוד אתם עושים מצווה גדולה !אז ככה עצם זה שאני באתי בגלגול הזה לתקן את עצמי זה אומר שבגלגול שעבר חטאתי ושממתי אז הייתי בגהינום נכון ? כי אין מצב שאדם שחטא עולה לשמיים ויישר חוזר נכון ושאלה שנייה זה שחזרתי לגלגול בתור בנאדם ולא חיה או דומם זה אומר שלא עשיתי דברים כאלה גרועים נכון?

תשובה

שלום וברכה

יתכן בהחלט שאדם עולה לשמיים ומיד נפסק בבית הדין שיוולד מחדש. כמו כן יתכן שאדם היה בבית הדין ועלה לגן עדן ולאחר כמה שנים מקבל תפקידים נוספים בעולם הזה.

אמת שמי שנולד כאדם אמור להיות כבר במצב טוב ביותר.