פגיעה ברכב חונהה

  • כ"ו שבט התשע"ח

שאלה

שלום פגעתי ברכב בעת חנייה ברוורס ויש לי ייסורי מצפון השאלה מה אני אמור לעשות אגב אני רואה את הרכב הזה בכל יום אני לא יודע להעריך את הנזק אבל בוודאות פגעתי איך אדע שהצד השני לא ילביש עליי עוד תיקונים במידה ואתוודה לו על כך אשמח לעזרה עצה

תשובה

שלום וברכה

את הנזק יש לשלם . תצלם את הנזק וכך תוכל לעמוד על שלך שרק את זה עשית ותו לא.

כמו כן תוכל לחת את התמונות של הנזק למומחה ולשלם כפי הוראותו אף בעילום שם אם הדבר אפשרי.